دوشنبه, ۱۰ مهر ۱۴۰۲

اخبار کشاورزی:

ظرفیت‌سازی‌ جدید منطقه‌ای در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی

 

F__122.jpg

کشاورزی آینده جهان: 1402/06/13

معاون صنایع تبدیلی و غذایی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از ظرفیت‌سازی‌های جدید منطقه‌ای در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی منطبق با شرایط جدید کشت و کار که متاثر از شرایط اقلیمی و. .. است، خبر داد.

مجید اسدالهی در گفت‌وگویی بیان کرد: باید ظرفیت‌سنجی‌های جدید در زیربخش‌های محصولات مختلف کشاورزی منطبق با تغییرات کشت و تولید محصولات جدید در هر منطقه پیش‌بینی و برنامه‌ریزی شود، در این خصوص مولفه‌های کم آب‌بر بودن و. .. در محصولات زراعی و باغی و همچنین استفاده از تکنیک‌ها و روش‌های جدید تولید (سیستم‌های مدرن در مرغداری‌ها و دامداری‌ها، پرورش ماهی در قفس و...) به‌منظور افزایش عملکرد محصولات پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: همچنین اگر نیاز به جایگزینی محصولات قبلی باشد و یا نیاز به فرآوری محصول وجود داشته باشد، پیش‌بینی کارخانجات صنایع تبدیلی این محصولات جدید نیز در این مناطق و قطب‌های تولیدی لحاظ می‌شود.

معاون صنایع تبدیلی و غذایی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی بیان کرد: متناسب با برنامه‌های سایر معاونت‌ها (زراعت، باغبانی، دام و. ..) اگر قرار باشد جایگزینی در تنوع محصول و یا تغییر در سطح کشت وجود داشته باشد، متناسب با تغییرات باید حوزه صنایع تبدیلی و غذایی، خود را با این تغییرات منطبق کند.

وی اضافه کرد: تسهیل مجوزهای کارخانجات صنایع تبدیلی نیز از جمله برنامه‌ها و رویکردهایی است که به توسعه این صنایع و کمک به حلقه‌‌های اصلی زنجیره ارزش کمک کند.

به گزارش کاج پرس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، اسدالهی خاطرنشان کرد: حتی در سیاست‌های توسعه گلخانه‌ای مباحث مدیریتی آب مطرح می‌شود، با توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای می‌توانیم در کنار این شهرک‌ها، شهرک‌های صنایع غذایی را احداث کنیم.................................... / ……. /.......،،، کد 122 F

- - - - - - - - -

instagram.com/kajpressnews

ble.ir/@kajpress_ir

eitaa.com/kajpress

 

 

 

  

 

 

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .