دوشنبه, ۱۰ مهر ۱۴۰۲

اخبار کشاورزی:

تسریع در رفع موانع و مشکلات اجرای مصوبات اصلاحات ارضی

 

F__163.jpg

کشاورزی آینده جهان: 1402/06/21

رئیس سازمان امور اراضی کشور بر اتمام به موقع رفع تداخلات اراضی تاکید کرد و گفت: در این راستا باید موانع و مشکلات اجرای مصوبات اصلاحات ارضی قاطعانه رسیدگی و رفع شود.

به گزارش کاج پرس به نقل از روابط عمومی سازمان امور اراضی کشور، رضا افلاطونی در نشست شورای عالی اصلاحات ارضی در خصوص بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران، ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: پرونده‌های اصلاحات ارضی مرتبط با حق و حقوق کشاورزان و بهره‌برداران است، بنابراین لازم است تا کارشناسان این حوزه موانع و مشکلات موجود را با دقت و حساسیت بالایی رفع کنند.

وی افزود: طولانی شدن مدت رسیدگی به این پرونده‌ها روند انجام رفع تداخلات را سخت و مشکل می‌کند و تبعاتی در پی خواهد داشت که موجب تضعیف زارعان می‌شود؛ بنابراین لازم است جهت جلوگیری از کند شدن روند انجام کار، پیچیدگی‌ها را کاهش و سعی و تلاشمان را افزایش دهیم.

افلاطونی گفت: تأخیر در رسیدگی به پرونده‌ها جایز نیست، کارها را باید به شکلی قاطعانه پیش ببریم، در بررسی پرونده‌ها قوانین و مقررات را به درستی اجرا کنیم تا بتوانیم رفع تداخلات را به موقع به اتمام برسانیم...... ./ ……. /.......،،، کد 163 F

- - - - - - - - -

instagram.com/kajpressnews

ble.ir/@kajpress_ir

eitaa.com/kajpress

 

 

 

  

 

 

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .