جمعه, ۱۶ آذر ۱۴۰۳

اخبار کشاورزی:

آب و انرژی در هفته‌ای که گذشت

ازخبر افزایش قیمت برق تا اعلام تولید بنزین یورو۴ در کشور

 

Nn-_17.jpg

کشاورزی آینده جهان: 1/ آذر/1403

خبرهایی چون کاهش ۳ درصدی ورودی سد‌ها و اعلام خبر افزایش قیمت برق تا اعلام میزان تولید بنزین یورو۴ از مهمترین اخبار آب و انرژی در هفته جاری بودند.

کاهش ۳ درصدی ورودی سدها، افزایش ۳۰ میلیون متر مکعبی تولید گاز در دو استان، افزایش ۱۷ درصدی مصرف گاز در تهران و رشد ۸.۲ درصدی مصرف برق از مهمترین اخبار آب و انرژی در هفته جاری بودند.

مصرف گاز در بخش خانگی به ۴۷۵ میلیون مترمکعب رسید

غلامرضا کوشکی رئیس مرکز کنترل شبکه راهبری گاز کشور با اعلام مصرف ۴۷۵ میلیون مترمکعب گاز در بخش خانگی - تجاری طی ۲۴ ساعت گذشته، از مردم خواست با رعایت برخی نکات ساده در حفظ جریان پایدار گاز کمک کنند.

پرشدگی ۴۴ درصدی حجم سدهای کشور

فیروز قاسم زاده، سخنگوی صنعت آب، پرشدگی سدهای کشور را ۴۴ درصد خواند و گفت: با توجه به شرایط منابع آب و کاهش ورودی به مخازن سدها، توجه به مدیریت مصرف و صرفه‌جویی در برداشت از منابع آبی توصیه می‌شود.

ماینرهای غیرمجاز را با ارسال پیامک معرفی کنید

شرکت توزیع برق تهران اعلام کرد سرشماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ توسط شرکت توانیر به دریافت گزارشات مردمی در خصوص ماینرها و مزارع غیرمجاز استخراج رمزارز تخصیص داده شده است.

بالاترین رکورد تولید روزانه گاز در پارس جنوبی ثبت شد

سپهدار عباس زاده، سرپرست معاونت عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس گفت: بالاترین رکورد تولید روزانه گاز از تأسیسات فراساحلی میدان مشترک پارس‌جنوبی به مقدار ۷۱۱ میلیون متر مکعب گاز غنی، ۲۳ آبان ثبت شد.

عباس‌زاده اظهار کرد: رکورد قبلی تولید به مقدار ۷۰۶ میلیون متر مکعب مربوط به سال ۱۴۰۲ بوده است.

رشد ۸.۲ درصدی مصرف برق

بر اساس گزارش گروه تحلیل عملکرد و گزارشات راهبری شبکه برق کشور، پیک تقاضای مصرف برق در هفته سی و پنجم سال جاری به ۴۸ هزارو ۸۷۷ مگاوات رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۸.۲ درصد رشد داشت.

کاهش ۳ درصدی ورودی سدها

سال آبی جاری تا کنون میزان ورودی سدها ۲ میلیارد و۴۰۰ میلیون متر مکعب بوده در حالی که مدت زمان سال گذشته ۲ میلیارد و ۴۸۰ میلیون متر مکعب می‌رسید و اکنون کاهش ۳ درصدی ورودی سدها را شاهد هستیم.

چاه شماره ۷ جفیر وارد مدار تولید شد

نصراله زارعی مدیر عامل شرکت مهندسی و توسعه نفت گفت: با همت و تلاش همکاران شرکت متن و شرکت گسترش انرژی پاسارگاد، چاه شماره ۷ طرح توسعه میادین سپهر و جفیر وارد مدار تولید شد و تولید از این میادین به حدود ۵۱ هزار بشکه نفت در روز رسید.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت افزود: برنامه افزایش تولید تکلیفی این شرکت تا پایان امسال ۶۲۵۰۰ بشکه در روز از محل این طرح می‌باشد که طی دو ماه اخیر و با ورود ۲ حلقه چاه جدید تولید این میدان از ۴۰ هزار بشکه به حدود ۵۱ هزار بشکه نفت در روز افزایش داشته است و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان سال به تولید ۶۲۵۰۰ بشکه خواهیم رسید.

ابلاغ نحوه تأمین مالی طرح ضربتی افزایش تولید ۲۵۰ هزار بشکه نفت

مصوبه شورای اقتصاد در خصوص تفاهم نامه نحوه تأمین مالی طرح ضربتی افزایش ۲۵۰ هزار بشکه در روز تولید نفت خام توسط معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ شد.

۳۰ میلیون مترمکعب معادل مصرف دو استان کشور بر تولید گاز افزوده شد

حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: موفق شدیم با اضافه کردن برخی از چاه‌های جدید به مدار تولید از ابتدای دولت چهاردهم، حدود ۳۰ میلیون مترمکعب به تولید گاز کشور اضافه کنیم.

۷۰ درصد بنزین در پالایشگاه‌های کشور یورو ۴ و ۵ است

محمد صادق عظیمی فر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: ۷۰ درصد بنزین و حدود ۶۴ درصد نفت‌گاز تولیدی در پالایشگاه‌های کشور یورو ۴ و ۵ است.

مشترکان پرمصرف در انتظار قبوض نجومی برق

بر اساس قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق، اگر مشترکی بیش از حد مجاز یا همان الگو برق مصرف کنند، شاید قبض برق‌شان با ۵ برابر قیمت تمام شده صادر شود.

هزینه تأمین برق به ازای هر کیلوات ۷,۵۴۲ ریال اعلام شده اما شرکت توانیر در محاسبه قبض برق مصرفی یک الگو دارد که ممکن است اگر شما برق زیادی مصرف کنید، با تعرفه‌های جدید، نقره داغ شوید. تا جایی که در قبض‌های برق هزینه سوخت نیروگاه‌ها جداگانه گرفته می‌شود.

اما با این حال مشترکان کم‌مصرف مشمول پاداش و تخفیف مدیریت مصرف می‌شوند. از این پس مشترکان باید مراقب مصرف برق خود بوده و توجه داشته باشند که الگوی مصرف از ۳۰۰ کیلووات ساعت به زیر ۲۰۰ کیلووات ساعت در ماه رسیده، در صورتی که مصرف خود را کنترل نکنند مشمول تعرفه‌های بالاتر که پلکانی- افزایشی و نزدیک هزینه‌های تأمین برق است خواهند شد.

به گزارش گاج پرس به نقل از مهر؛ عباس علی آبادی وزیر نیرو گفت: هر دو کشور روسیه و ایران دارای شبکه‌های بزرگ الکتریکی هستند و در صورتی که این دو شبکه بزرگ به یکدیگر متصل شوند می‌توانند یک قدرت بزرگ الکتریکی در منطقه را به وجود آورند..........././........... /. // کد17 N

.instagram.com/kajpressnews

ble.ir/@kajpress_ir

eitaa.com/kajpress

 

 

 

  

 

 

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .