سه شنبه, ۲۸ اسفند ۱۴۰۳

اخبار کشاورزی:

صادرات ۲۹۴ هزار تُنی محصول‌های کشاورزی از مهران به عراق

 

Mm_-99.jpg

کشاورزی آینده جهان: 14/ اسفند/1403

امسال بیش از ۲۹۴ هزار تُن انواع محصول کشاورزی که عمده آن‌ها را صیفی تشکیل می‌دهد، از مرز بین‌المللی مهران در جنوب باختری استان ایلام به کشور عراق صادر شده است.

«سهراب کمری»، مدیرکل گمرک استان ایلام در گفت و گویی با اعلام این خبر، اظهار کرد که ۲۹۴ هزار و ۴۷۲ تُن انواع محصول کشاورزی از ابتدای سال جاری تا پایان دی‌ماه از مرز بین‌المللی مهران به عراق صادر شده است.

وی ارزش این میزان محصول کشاورزی صادر شده به عراق را ۱۲۳ میلیون و ۳۴ هزار و ۴۹۷ دلار اعلام کرد.

کمری یادآور شد که هندوانه، سیب درختی، خیار، گوجه و پرتقال مهم‌ترین محصول‌های کشاورزی صادراتی به عراق بوده است.

مدیرکل گمرک ایلام گفت که از آغاز سال جاری تا پایان بهمن گذشته، نزدیک به یک میلیارد و ۴۶۲ میلیون دلار انواع کالا به وزن دو میلیون و ۴۴۸ هزار تن از مرز بین‌المللی مهران در جنوب باختری استان ایلام به عراق و دیگر کشورها صادر شده است.

مهران حدود ۲۳۰ کیلومتر با بغداد فاصله دارد و نزدیک‌ترین شهر مرزی کشور به پایتخت و عتبات عالیات عراق است و به همین دلیل به کانون فعالیت‌های صادراتی ایران و تردد زوار با این کشور همسایه تبدیل شده است.

روزانه به طور متوسط ۴۰۰ کامیون حامل کالای صادراتی و بازرگانی از مرز بین‌المللی مهران پس از تشریفات گمرکی به کشور عراق صادر می‌شود.

به گزارش کاج پرس به نقل از ایرنا؛ مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب باختری ایلام قرار دارد.............. ...../. // کد99 M

instagram.com/kajpressnews

eitaa.com/kajpress

 

 

 

  

 

 

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .