سه شنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

اخبار کشاورزی:

صادرات مرغ از سر گرفته شد

 

ah_100.jpg

کشاورزی آینده جهان: 14/ اردیبهشت/1404

مازاد تولید گوشت مرغ باعث شده تا مذاکرات برای صادرات در حال انجام باشد و صادرات به کشورهای همسایه از اردیبهشت ماه امسال از سر گرفته شد.

سال گذشته برای تثبیت بازار مرغ میزان جوجه‌ریزی افزایش یافت به طوری که ماهانه بیش از ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در کشور انجام می‌شد. در برخی مقاطع زمانی مانند شروع ماه مبارک رمضان و عید نوروز به دلیل افزایش مصرف این عدد به ۱۶۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی نیز رسید.افزایش تولید منجر به کاهش قیمت‌ها در بازار شد زیرا عرضه بیش از تقاضا بود.

در هفته پایانی فروردین هر کیلو گرم گوشت مرغ ۹۴ هزار تومان بود این عدد در هفته نخست اردیبهشت به ۹۰ هزار تومان رسید و در هفته دوم اردیبهشت این عدد ۸۸ هزار تومان بود.

مازاد تولید باعث شده تا مذاکرات برای صادرات در حال انجام باشد و صادرات گوشت مرغ به کشورهای همسایه از اردیبهشت ماه امسال از سر گرفته شد.............. //100 a.h

instagram.com/kajpressnews

eitaa.com/kajpress

 

 

 

 

  

 

 

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .