سه شنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

اخبار کشاورزی:

پرورش شتر در سیستان و بلوچستان، الگوی ملی می‌شود

 

ah_145.jpg

کشاورزی آینده جهان: 19/ اردیبهشت/1404

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در جریان سفر یک‌روزه معاون وزیر جهاد کشاورزی به سیستان و بلوچستان، ضمن بازدید از پروژه‌های مهم دامپروری گفت: حفظ نژادهای بومی دام، توسعه زنجیره تولید شتر و فعال‌سازی واحدهای غیرفعال دامپروری در استان الزامی است.

محمدابراهیم حسن‌نژاد، در سفر استانی خود به سیستان و بلوچستان، که با هدف توسعه و حمایت از بخش دامپروری و شناسایی ظرفیت‌های خاص اقلیمی استان انجام شد؛ از چندین واحد دامپروری از جمله گاوداری ۲۴۰۰ رأسی شیری، یک واحد کشتارگاه دام سنگین و سبک، و نیز واحدهای پرورش شتر شیری و گوشتی در دو سیستم باز مرتعی و بسته صنعتی بازدید کرد.

معاون وزیر در حاشیه این بازدید، سیستان و بلوچستان را قطب بالقوه تأمین گوشت کشور خواند و بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی و شرایط خاص منطقه‌ای برای توسعه زنجیره تولید در حوزه پرورش شتر تأکید کرد؛ و با اشاره به فعالیت واحدهای صنعتی پرورش شتر در زمینه جمع‌آوری شیر و بسته‌بندی گوشت، ایجاد الگوی ملی پرورش شتر از دل این تجربیات را مفید قلمداد کرد.

وی همچنین با تأکید بر ضرورت حفظ و حراست از نژادهای بومی دام استان، اظهار داشت: برای استفاده بهینه از ظرفیت‌های دامپروری استان، دفتر تغذیه و گروه اصلاح نژاد باید با انجام مطالعات گسترده، راهکارهای علمی و عملیاتی را تدوین کنند.

به گزارش کاج پرس به نقل از ایرنا، در ادامه این سفر، حسن‌نژاد با شرکت در نشست شورای اداری استان؛ در گفت‌وگویی با استاندار سیستان و بلوچستان، بر لزوم حمایت همه‌جانبه از صنعت دامپروری، به‌ویژه در زمینه ذخایر ژنتیک بومی و فعال‌سازی واحدهای دامپروری راکد از طریق تولید قراردادی و پشتیبانی شرکت‌های مرتبط تاکید کرد........../.. /........ //145 a.h

instagram.com/kajpressnews

eitaa.com/kajpress

 

 

 

 

  

 

 

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .