اخبار کشاورزی:
بهبود ضریب تبدیل مرغ نژاد آرین و کاهش تلفات این نژاد
کشاورزی آینده جهان: 23/11/1402
ضریب تبدیل مرغ نژاد آرین از ۲.۲ درصد به ۱.۷ درصد کاهش یافت. نژاد مرغ گوشتی آرین که به نژاد ایرانی شهرت دارد چند وقتی است که دستخوش تحولات مهمی شده است.
در اینباره سازمان اقتصادی کوثر در اطلاعیهای از بهبود ضریب تبدیل این نژاد ایرانی و کم شدن تلفات این نژاد نسبت به سویههای دیگر خبر داد.
در این اطلاعیه آمده است: ضریب تبدیل در مرغ آرین از 2.2 به 1.7 درصد کاهش یافته است که با توجه به ارزانی جوجه یک روزه آرین نسبت به جوجه نژاد راس و سلامت بیشتر این محصول پروتئینی رقابت نژاد ایرانی را با سویههای وارداتی وارد مرحله جدیتری کرده است.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: در تبیین اجمالی شیوههایی که منجر به کاهش ضریب تبدیل در این نژاد شده است، باید گفت که بهگزینی ژنتیکی و تغییر روشهای پرورش در بخش GGP، اجداد و مرغ مادر نقش مهمی در این تحول ایفا کرد.
به گزارش کاج پرس به نقل از فارس، در بخش پایانی اطلاعیه آمده است: پژوهش و بازنگریهای علمی در چگونگی عمل به تکالیفی که شرکت مرغ اجداد دیزباد در قبال نژاد آرین بر عهده دارد، مؤثر است، باید مزارع دیگر پرورش مرغ گوشتی نیز در جریان تحولات دانش بنیانی که در دیزباد واقع شده قرار بگیرند، تا با کاهش نیاز به واردات نهاده و ترویج پرورش و مصرف نژاد بومی گامهای موثری در پیاده سازی سیاستهای اقتصاد مقاومتی برداریم.................. /..../............ // کد 159. Dd
--------------------
instagram.com/kajpressnews
ble.ir/@kajpress_ir
eitaa.com/kajpress