اخبار کشاورزی:
۱۷ قرارداد دانش بنیان در بخش کشاورزی امضا شد
کشاورزی آینده جهان: 18/ دی/1403
معاون جهادکشاورزی از امضای ۱۷ قرارداد در زمینههای مختلف کودهای زیستی، آفتکش ها، لبنیات بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی و بخش خصوصی خبر داد.
غلامرضا گل محمدی در حاشیه بازدید سومین رویداد و نمایشگاه فناوریهای نوین کشاورزی که در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: این قراردادها در حوزههای کودهای زیستی، مهارگرهای زیستی، نانو کود، پلاسمای سرد، استارترهای صنایع لبنی، نانو فیلتر و نانو پوششها است.
وی افزود: معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم و سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی از شرکتهای دانش بنیان فناورانه و نوآورانه بخش کشاورزی حمایت میکنند.
وی با تاکید بر اینکه اجرای زیست بوم نواورانه و فناورانه در بخش کشاورزی نیازمند مشارکت همه ذینفعان بخش دولتی و خصوصی، دانشگاهها و سازمان تحقیقات کشاورزی است، اظهار داشت: این فرایند از ایدههای نوآورانه و فناورانه شروع میشود تا به محصولاتی که به مرحله تجاری رسیده است، برسیم.
معاون وزیر جهادکشاورزی رفع مشکلات شرکتهای دانش بنیان بویژه در حوزه امکانات و اجاره زمین را یکی از محورهای حمایت از این شرکتها عنوان کرد و افزود: با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت علمی و فناوری وزارت علوم، پارکهای فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به دنبال حمایت از دانش بنیانها هستیم.
تحقق تولید ۱.۸ میلیون تنی محصولات شیلاتی نیازمند اقدامات فناورانه است
سیدحسین حسینی معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران نیز در این همایش گفت: بدون رسوخ دانش و بدون استفاده از شرکتهای دانش بنیان امکان تحقق برنامه ۱.۸ میلیون تنی برنامه هفتم توسعه در بخش شیلات وجود ندارد.
وی افزود: صنعت شیلات با توجه به پیچیدگیها و تنوع کاری که از پیش تولید، حین تولید و پس از تولید برای تامین نهادهها دارد نیازمند رسوخ دانش برای افزایش تولید در واحد سطح و فراوری و تنوع گونه ای است.
رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه دانش برای این پیچیدگیها نیاز است اظهارداشت: برای حل بسیاری از مسائل و مجهولات شیلاتی از شرکتهای دانش بنیان و رسوخ دانش به این صنعت کمک میکند علاوه بر تنوع بخشی، برای افزایش تولید در واحد سطح، ایجاد ارزش افزوده بهتر، پایداری تولید، تاب اوری تولید حائز اهمیت است.
وی اظهارداشت: بنابراین ما با هماهنگی با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و براساس نیاز محور بودن برنامهها در ۵ راهبرد و بیش از ۵۴ مسئله روی میز شرکتهای دانش بنیان گذاشتیم.
حسینی اضافه کرد: بیش از ۵۰ شرکت دانش بنیان تجاری سازی شده و برخی مسائل در حال آزمایش و تحقیقات است.
وی گفت: به نظر من بدون رسوخ دانش و بدون استفاده از شرکتهای دانش بنیان امکان تحقق برنامه ۱.۸ میلیون تنی برنامه هفتم توسعه در بخش شیلات وجود ندارد علاوه بر اینکه ما باید به این رشد برسیم.
به گزارش کاج پرس به نقل از ایرنا؛ وی اضافه کرد: پایداری و تاب آوری ما نسبت به تطبیق با اقلیم و صیانت از حیات برای بدست آوردن غذا باید از شرکتهای دانش بنیان استفاده کنیم تا توسعه عمودی در کنار توسعه افقی رخ دهد............./.... // کد161 O
ble.ir/@kajpress_ir
eitaa.com/kajpress