جمعه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴

اخبار کشاورزی:

وضع مطلوب تولید شیرخشک/مردم به اندازه نیاز واقعی خرید کنند

 

ab_123.jpg

کشاورزی آینده جهان: 26 / خرداد/1404

سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو با اشاره به وضع مساعد تولید و عرضه شیرخشک در کشور از مردم خواست به اندازه نیاز واقعی فرزند خود شیرخشک خرید کنند.

شهرام شعیبی، سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو از تداوم تولید و عرضه شیرخشک در کشور خبر داد و گفت: وضعیت تولید شیرخشک‌های رگولار و رژیمی در کشور مساعد است و کارخانه‌های تولیدکننده به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند.

وی افزود: با توجه به موجودی مواد اولیه در شرکت‌ها، حداقل برای دو ماه آینده تأمین بدون وقفه ادامه خواهد داشت. همچنین در خصوص شیرخشک‌های رژیمی وارداتی و متابولیک نیز برنامه‌ریزی لازم انجام شده و پیش‌بینی می‌شود روند تأمین این فرآورده‌ها نیز به‌صورت مستمر ادامه یابد.

سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک تأکید کرد: هماهنگی‌های لازم با شرکت‌های پخش برای توزیع به‌موقع شیرخشک در داروخانه‌ها انجام شده و معاونت‌های غذا و دارو در دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز با نظارت مستمر، دسترسی کافی مردم به این فرآورده‌ها را تضمین می‌کنند.

به گزارش کاج پرس به نقل از تسنیم، دکتر شعیبی در پایان خاطرنشان کرد: از مردم عزیز درخواست داریم با آرامش کامل و بدون نگرانی نسبت به تأمین شیرخشک، هنگام مراجعه به داروخانه‌ها تنها به اندازه نیاز واقعی خود خرید کنند، چرا که هیچ‌گونه مشکلی در روند تولید و توزیع این محصول وجود ندارد.................. //123 a.b

instagram.com/kajpressnews

eitaa.com/kajpress

 

  

 

  

 

 

 

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .