جمعه, ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

اخبار کشاورزی:

چهار هزار و ۵۰۰ شناور فعال صیادی در آبهای هرمزگان

 

C_47.jpg

کشاورزی آینده جهان: 6/3/1402

استان هرمزگان با بهره‌مندی از چهار هزار و ۵۰۰ شناور فعال صیادی و ۳۵ هزار صیاد، تولید بیش از یک چهارم محصولات شیلاتی کشور را به خود اختصاص داده است که سهم قابل توجهی در ارزآوری و صادرات از طریق محصولات شیلاتی دارد.

مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه هم‌اکنون شیلات هرمزگان از ۱۹ بندر صیادی و بیش از ۲۰ موج شکن مردمی برخوردار است، گفت: این ناوگان عظیم صیادی برای استان هرمزگان بیش از ۳۱۵ هزار تن صید سالانه را رقم زده که موجب رونق سفره‌های مردم و فعالیت چرخه اقتصادی شده است.

مسعود بارانی در گفت و گویی افزود: سال گذشته بیش از ۶۸ هزار تن انواع آبزی از هرمزگان به خارج از کشور صادر شد که این میزان با رشد چشمگیر ۴۸ میلیون دلاری نسبت به سال ۱۴۰۰، افزون بر ۱۳۸ میلیون دلار برای استان ارزآوری داشته است.

وی با اشاره به اینکه شیلات هرمزگان دارای رتبه نخست صادرات از نظر وزنی در سال ۱۴۰۰ بوده است، افزود: در سال ۱۴۰۰ ارزش صادرات محصولات شیلاتی هرمزگان حدود ۹۰ میلیون دلار بود.

مدیرکل شیلات هرمزگان اظهار کرد: البته ظرفیت‌های غنی صید و صیادی هرمزگان نیازمند تعامل مناسب بین همه دستگاه‌های اجرایی و ارگان‌ها در راستای حفاظت از ذخایر آبزیان و پایداری اشتغال حوزه صیادی است.

بارانی یادآورشد: برای تقویت ذخایر مهم آبزیان تا پایان سال گذشته حدود ۶ هزار و ۶۰۰ سازه زیستگاه مصنوعی در آبهای خلیج‌فارس نصب شد و تا پایان امسال نیز هدف‌گذاری نصب ۲ هزار سازه جدید در دستورکار داریم.

وی ابراز کرد: بهره‌مندی از ۱۱۳ هزار تن ظرفیت پرورش ماهی در قفس، ظرفیت تولید ماهیان گرمابی، تکثیر و پرورش جلبک، تکثیر و پرورش ماهیان زینتی و سایر آبزیان و افزون بر ۵۰ هزار هکتار اراضی پرورش میگو از دیگر ظرفیت‌های شیلاتی استان هرمزگان است.

به گزارش کاج پرس به نقل از ایرنا، گفتنی است؛ استان هرمزگان با برداشت سالیانه افزون بر ۳۱۵ هزار تُن انواع آبزیان و بیش از ۳۵ هزار نفر صیاد، رتبه نخست صید و صیادی در کشور را دارد.............. .................. ....... ..... کد 47 C

- - - - - - - - - -

instagram.com/kajpressnews

ble.ir/@kajpress_ir

eitaa.com/kajpress

 

 

 

  

 

 

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .