دوشنبه, ۲۷ مهر ۱۴۰۵

طی شش ماه نخست سال جاری صورت گرفت:

بازگشت 145 واحد تولیدی به چرخه فعالیت با تأمین مالی 22 هزار میلیارد ریالی بانک کشاورزی

طی شش ماه نخست سال جاری صورت گرفت: بازگشت 145 واحد تولیدی به چرخه فعالیت با تأمین مالی 22 هزار میلیارد ریالی بانک کشاورزی

 

۲۶ مهر ۱۴۰۵

تهران- کاج پرس

با حمایت بانک کشاورزی و در چارچوب سیاست‌های این بانک برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های اقتصادی کشور و کمک به رونق تولید، از ابتدای سال 1405 تا پایان شهریور ماه، زمینه احیای 145 طرح تولیدی راکد و نیمه‌تمام در بخش کشاورزی و صنایع وابسته فراهم شده است.

به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک با تأمین مالی 22 هزار و 248 میلیارد ریالی طی شش ماهه نخست سال جاری، زمینه بازگرداندن این طرح‌ها به چرخه فعالیت را فراهم کرده و از توقف بیشتر سرمایه‌گذاری‌ها، هدررفت منابع و بروز آسیب‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی جلوگیری کرده است.

بر اساس این گزارش، این اقدام در راستای حمایت از تولیدکنندگان، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و فعال‌سازی واحدهای راکد انجام شده و می‌تواند به افزایش بهره‌وری، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و تقویت زنجیره ارزش در بخش کشاورزی منجر شود.

این گزارش می‌افزاید: در شرایطی که تعدادی از واحدهای تولیدی برای ادامه فعالیت با محدودیت‌های مالی روبه‌رو هستند، بانک کشاورزی با تداوم حمایت از طرح‌های راکد و نیمه‌تمام، برنامه جدی برای بازگرداندن این واحدها به چرخه تولید و تقویت اقتصاد مناطق مختلف کشور در دستور کار دارد.

 

  

 

  

 

 

 

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .