غذا و امنیت غذایی در ایران و صحنۀ جهانی
کاج پرس- 04/ 04/ 1401
اکنون امنیت غذایی نه تنها برای کشور ما بلکه در عرصه جهانی به یک برآمد سیاسی رسیده است و به همین دلیل اطلاع از چگونگی، آمار و ارقام و پژوهش های مرتبط و به طور کلی چند و چون تحولات تولید مواد غذایی اهمیت بسیار فوق العاده ای دارد.
"مجله پیش به سوی کشاورزی اقتصادی" در این راستا برای کمک به برنامه ریزی و تصمیم گیری مسئولان، دست اندرکاران و همچنین نمایندگان مجلس فعال در این زمینۀ اساسی و مهم؛ گزارش جامعی از وضعیت غذا و امنیت غذایی در ایران و صحنۀ جهانی به قلم خانم فرانک مسعودی(صاحب امتیاز و مدیرمسئول) تهیه، تدوین و منتشر کرده است.
در بخشی از مقدمه این گزارش با اشاره به اهمیت تهیه و انتشار آمار و اطلاعات ارائه شده در گزارش، آمده است: شاید سخنرانان، شخصیت های سیاسی، اقتصادی و یا مسئولانی که تریبون ها را در اختیار دارند، به استناد آمارها بتوانند در فرهنگ عمومی مصرف صحیح و یک الگوی مناسب به مقتضای شرایطی که پیش آمده است جامعه را به سمتی هدایت کنند که ضایعات نان، برنج و سایر مواد غذایی، در جهت تقویت اقتصاد ملی به حداقل ممکن برسد.
برای دریافت و مطالعه این گزارش اینجا کلیک نمایید:
------------------------------------
به شبکه های اجتماعی ما بپیوندید:
کانال تلگرام: http://www.t.me/kajpress00
پیج اینستاگرام: https://www.instagram.com/kajpressnews