جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

غذا و امنیت غذایی در ایران و صحنۀ جهانی

 

 

 

کاج پرس- 04/ 04/ 1401

 

اکنون امنیت غذایی نه تنها برای کشور ما بلکه در عرصه جهانی به یک برآمد سیاسی رسیده است و به همین دلیل اطلاع از چگونگی، آمار و ارقام و پژوهش های مرتبط و به طور کلی چند و چون تحولات تولید مواد غذایی اهمیت بسیار فوق العاده ای دارد.

"مجله پیش به سوی کشاورزی اقتصادی" در این راستا برای کمک به برنامه ریزی و تصمیم گیری مسئولان، دست اندرکاران و همچنین نمایندگان مجلس فعال در این زمینۀ اساسی و مهم؛ گزارش جامعی از وضعیت غذا و امنیت غذایی در ایران و صحنۀ جهانی به قلم خانم فرانک مسعودی(صاحب امتیاز و مدیرمسئول) تهیه، تدوین و منتشر کرده است.

در بخشی از مقدمه این گزارش با اشاره به اهمیت تهیه و انتشار آمار و اطلاعات ارائه شده در گزارش، آمده است: شاید سخنرانان، شخصیت های سیاسی، اقتصادی و یا مسئولانی که تریبون ها را در اختیار دارند، به استناد آمارها بتوانند در فرهنگ عمومی مصرف صحیح و یک الگوی مناسب به مقتضای شرایطی که پیش آمده است جامعه را به سمتی هدایت کنند که ضایعات نان، برنج و سایر مواد غذایی، در جهت تقویت اقتصاد ملی به حداقل ممکن برسد.

برای دریافت و مطالعه این گزارش اینجا کلیک نمایید: 

 

 

 

------------------------------------

به شبکه های اجتماعی ما بپیوندید:

کانال تلگرام: http://www.t.me/kajpress00

پیج اینستاگرام: https://www.instagram.com/kajpressnews

 

 

 

  

 

 

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .